Kestinpuiston viereen käynnistyy 2. vaiheen rakentaminen kesällä 2020

Koy Kestin palvelutalon 2. vaiheen rakentaminen käynnistyy kesällä 2020 ja laajennus tulee vuonna 2019 valmistuneen Kestinpuiston palvelukodin viereen samalle tontille osoitteeseen Säikkätie 2, Nivala.

Yhdyskäytävällä Kestinpuiston palvelukotiin liitettävään uuteen kiinteistöön tulee 28 huoneistoa, jotka on suunnattu ikäihmisille tehostettuun palveluasumiseen.

Kestin toimitusjohtaja Simo Hautamäen mukaan palvelutalon laajennuksen luonnossuunnitelmia on valmisteltu kuluvan talven aikana. Hankkeen kilpailutus on huhtikuussa ja rakentaja selviää toukokuussa.

– Laajennus on samaa kokoluokkaa kuin Kestinpuiston ensimmäinen vaihe. Uudisrakennuksen myötä Kestinpuiston huoneistojen määrä tuplaantuu 60:een asuntoon.

Rahoituspäätöksen jälkeen työt käynnistyvät kesä-heinäkuussa. Rakennuksen käyttöönotto on aikataulutettu vuoden 2021 loppukesään.

Kiinteistö Oy Kesti on Nivalan kaupungin konserniin kuuluva tytäryhtiö. Toimialana on palvelu- ja tukiasuntotuotantoon liittyvä kiinteistöjen rakennuttaminen ja vuokraaminen. Yhtiö ylläpitää ja vuokraa kiinteistöjä erityisryhmien asumiseen Nivalassa.

Lisätietoja: toimitusjohtaja Simo Hautamäki, Koy Kesti puh. 044 045 7431

Teksti Elisa Kujala
Asemapiirros ja julkisivusuunnitelma Arkkitehtitoimisto Jorma Paloranta Oy