Avoin työpaikka: Tekninen isännöitsijä (Hakuaika päättynyt)

Kiinteistö Oy Nivalan Vuokrakodit ja Kiinteistö Oy Kesti ovat Nivalan kaupunkikonsernin tytäryhtiöitä. Vuokrakodit vuokraa kohtuuhintaisia asuntoja. Yhtiöllä on 345 vuokra-asuntoa pääosin rivitaloissa noin kolmen kilometrin etäisyydellä Nivalan keskustasta. Kesti rakennuttaa, ylläpitää ja vuokraa palvelu- ja tukiasuntokiinteistöjä erityisryhmille Nivalassa.

 

Toiminnan kasvaessa haemme kiinteistöyhtiöihimme

 

TEKNISTÄ ISÄNNÖITSIJÄÄ

Osallistut mm. kiinteistöyhtiöidemme tulevien uudishankkeiden rakennuttamistehtäviin ja nykyisen kiinteistökannan kehittämiseen. Olet mukana asuntojen muuttoremonteissa ja kiinteistöjen huolto- ja korjaustehtävissä. Työhön kuuluu kiinteistökannan PTS ja kehittäminen. Teknisen isännöitsijän esimiehenä toimii toimitusjohtaja.

 

Tehtävä edellyttää

 

  • teknisen alan soveltuvaa tutkintoa tai vastaavaa koulutusta
  • kokemusta isännöinnistä/kiinteistöalasta ja rakennuttamistehtävistä
  • oman työn organisointitaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • tarvittavia ATK-taitoja sekä kokemusta sähköisen huoltokirjan, kiinteistöhallinta-automaation ja kiinteistötietojärjestelmien käytöstä
  • hyvää palveluasennetta sekä hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja viestintätaitoja
  • sujuvaa kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa
  • oman auton käyttömahdollisuutta
  • joustavuutta ja kykyä mukautua vaihteleviin työtehtäviin
  • eduksi katsotaan aikaisempi kokemus esimiestyöstä ja teknisen isännöinnin tehtävistä vuokrataloyhtiöissä

 

Tehtävänkuva tarkentuu työntekijän kokemuksen ja osaamisen pohjalta. Palkkaus määräytyy Avainta ry:n teknisen alan tehtävän ja kokemuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Simo Hautamäki puh. 044045 7431. Tehtävään valittavan tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävään sovelletaan 6 kk:n koeaikaa. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Jatkamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen hakuaikaa. Aikaisemmin tehtävään lähetetyt hakemukset huomioidaan valinnassa. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 31.12. 2019 klo 12.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen simo.hautamaki@vuokrakodit.fi.

www.vuokrakodit.fi
www.koykesti.fi